• Partnere

    Vi er alltid på jakt etter nye samarbeidspartnere, kanskje ser vi etter nettopp deg?

Organisasjoner

Vi i dHealth har som mål å bringe helseløsningene, utviklet ved Oslo Universitetssykehus, ut til flest mulig folk som har behov for støtte til egenmestring. Dette gjør vi gjennom å tilrettelegge for at applikasjonene som er utviklet er tilgjengelig i Appstore og i Google Play. I tillegg til dette vil det fremover være mulig å få tilgang til applikasjonene som medlemsfordeler i ulike pasient- og interesseorganisasjoner.

Gjennom vår partnermodell med organisasjoner tilbyr vi deres medlemmer rabatterte priser på våre digitale verktøy. Slik får medlemmer i den gitte organisasjonen ekstra fordeler og støtte. Dette vil ikke bare hjelpe den enkelte bruker, men det vil også styrke den gitte organisasjonens generelle tilbud til sine medlemmer, i form av veiledning og hjelp via de digitale helseløsningene dere kan tilby via dHealth.

Norges Fibromyalgi Forbund har inngått et samarbeid med dHealth, og gir nå alle medlemmer applikasjonen Epio Member til rabattert pris. Les mer her.

Behov for mer informasjon om partnerskapsmodellen vår? Ta kontakt med daglig leder Thomas de Mora. 

Primærhelsetjenesten

De digitale helseløsningene våre er klinisk testet ved Avdeling for Digital Helseforskning på OUS. De fleste løsningene er utviklet som selvhjelpsverktøy for å mestre ulike helseutfordringer som kronisk smerte, stress og vektkontroll.

Ønsker du som behandler å få tilgang til digitale verktøy som er basert på evidens? Studier viser at helseløsningene virker, i form av at de hjelper pasienter å mestre sine helseutfordringer på en bedre måte. Ta kontakt med Thomas de Mora for å høre hvordan vi i dHealth kan bidra til å gi deg og dine pasienter nye digitale verktøy for veiledning og oppfølging innenfor de behandlingsrammene dere har.

Så langt har applikasjonen Epio blitt testet av psykomotoriske fysioterapauter. Det viser seg at bruken det å implementere Epio i behandlingen fører til bevisstgjøring, og at blant annet forholdet pasienten har til egen smerte kan endres og påvirkes på en positiv måte.

Vil du skape morgendagens digitale helseløsninger sammen med oss?